Festes dels Barris 2021

Les festes dels Barris són les més tradicionals de Sant Sadurní i tenen lloc en la capvuitada de Corpus. El primer Barri és el de l'Ajuntament, que després del Rengle obsequia a tots el nens i nenes amb una paperina de confits. El Jaume Rosell i Roig ho explica bé. També celebrem sense descans els demés Barris: Sant Antoni, Montserrat, Església, Diputació, Cavallers i Raval. El Gabriel Raspall ens ho explica bé.

Cada Barri fa actes lúdics, religiosos i festius: l'ofici, els concursos de tota mena, les sardanes, el castell de focs i els balls de parella de cada Barri. Aquest any 2021 alguns actes patiran algun canvi. Les sardanes, però, es podran ballar i la gent podrà apuntar-se al moment d'arribar.

Són ja habituals les catifes del Barri de l'Església, la de la capçalera va ser dedicada a la nostra entitat en el 70è aniversari l'any 2015.

Les sardanes són presents a cada Barri, la cobla és LA PRINCIPAL DEL CAVA, formada per onze músics de reconegut prestigi.

El Foment Sardanista Sant Sadurní convida tothom a ballar, escoltar i gaudir de la bona música de casa nostra.

Les sardanes són a la tarda-vespre. Per saber l'hora de l'audició cal consultar el programa de cada Barri, doncs cada dia és diferent.

Amb aquest llistat donem l'hora aproximada de les audicions.

Barri Ajuntament 3 de juny, a les 20 h. a l'era del Guineu. Video de la sardana "7 Barris en festa " de Carles Santiago. Clic

Barri St.Antoni dia 4 de juny a les 19.30 h a l'era del Guineu.

Barri Montserrat dia 5 de juny a les 19 h. a la Rambla.

Barri Església dia 6 de juny a les 20 h. Cantada de LA CAPVUITADA, sardana de Conrad Gili i Costa per La Coral Sant Sadurní i seguidament les sardanes.

Barri Diputació dia 7 de juny a les 20 h. a la plaça Manuel Raventos.

Barri Cavallers dia 8 de juny a les 19 h. a l'era del Guineu.

Barri Raval 9 de juny a les 19 h. al mateix Raval.

BONS BARRIS 2021 A TOTHOM.