Pàgina d'inici

FOMENT SARDANISTA 
SANT SADURNÍ

Benvinguts a la CAPITAL DEL CAVA

Traductor:   castellano   français   english

Demanem disculpes per les possibles mancances 

d'aquests traductors. 

 Feu clic sobre les fotos per engrandir-les.

Hem gaudit de quatre ballades de Fires i Festes,
Agraïm la nombrosa participació tant de balladors 
com d'espectadors. El seu suport és molt important.
 
La Confederació Sardanista de Catalunya
informa de totes les activitats 
al voltant de la nostra dansa.
Tots els detalls a INFOSARDANA

La Confederació Sardanista de Catalunya
es posiciona.

COMUNICAT DAVANT LA CONVOCATÒRIA
DEL REFERÈNDUM SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA
La Confederació Sardanista de Catalunya, com a entitat aglutinadora del moviment sardanista, reitera el seu compromís amb la convocatòria de referèndum que el govern de la Generalitat de Catalunya ha previst celebrar el proper 1 d’octubre de 2017 per tal que els catalans decidim lliurement el futur polític del nostre país.
Atès els moments transcendentals que vivim, i com a ciutadans compromesos amb la nostra cultura i per tant amb el nostre esdevenir com a nació, defensem el dret democràtic de decidir lliurement el nostre futur.
La Confederació Sardanista de Catalunya es va adherir el passat mes de febrer de 2017 al Pacte Nacional pel Referèndum i conseqüentment, reitera la seva adhesió i compromís democràtic de cara a la convocatòria del proper 1 d’octubre.
Joaquim Rucabado i Aguilar
President

COMUNICAT A TOTS ELS SARDANISTES
Barcelona, 20 de setembre de 2017
La Confederació Sardanista de Catalunya davant els atacs que avui dimecres 20 de setembre estan patint les institucions catalanes, vol fer palès el seu suport al govern de la Generalitat de Catalunya.
A més a més, demanem al món sardanista que se sumi a l’onada de protestes pel que creiem que és inadmissible: l’atac a la democràcia, a les nostres institucions i a les llibertats dels ciutadans del nostre país.
És per això que demanem la difusió als vostres socis i simpatitzants d’aquest manifest alhora que us emplacem a estar atents a les mobilitzacions i missatges que surtin des del govern i de les principals entitats sobiranistes com Òmnium Cultural o l’Assemblea Nacional Catalana. Avui, aquestes entitats han demanat que aquest cap de setmana omplim les places dels nostres municipis d’actes de suport al referèndum, on la sardana no hi pot mancar.
Joaquim Rucabado i Aguilar
President